2017. július 20., csütörtök

Brno - Ostrava 2: 1, hostia viedli, súper dovŕšil obrat v závere z penalty

bet365 mobil src="http://1gr.cz/fotky/idnes/15/073/cl6/ROU5cd2e3_112620_1415175.jpg" />

"Na to, že nás všetci pred štartom ligy odpisovali, sme podali kvalitný výkon. Naším cieľom bolo uhrať v Brne bod, čo sa nám takmer podarilo. Keby bolo naše mužstvo viac skúsenejší, nedostalo by gól dve minúty pred koncom jedného i druhého polčasu, "hromžil ostravský tréner Radomír Korytář.

Brno bolo od začiatku aktívnejší a s tlakom prišli aj šance. Najprv nebezpečne pálil Zavadil, potom sa sa u lajny dobre uvoľnil Vávra, ale bet365 z jeho centre bol nakoniec len roh. Po ňom prišla obrovská príležitosť Brna, kedy najprv Košťál a po ňom Řezníček nedokázali doslova z niekoľkých decimetrov dopraviť loptu za chrbát brank� �ra Pavlenko.


Ostrava sa sústredila predovšetkým na obranu a rýchle brejky.Po jednom z nich a po bet 365 centri Mondeka mohol prvý gól stretnutia dať Azevedo, ale z pár metrov neusměrnil balón medzi brnenskej tyče. A tak otvorenie skóre malo v Kráľovom Poli kuriózne charakter. Mensahovu strelu vytiahol Doležal na roh a priamo z neho pokrútil loptu medzi žrde Kukec.

Zbrojovka sa inkasovanú bránkou nenechala rozhodiť a pokračovala v aktivite, však finálna fáza útoku bola jej veľkou slabinou. Až dve minúty pred koncom polčasu ukončil strelecké trápenie Michal Škoda, keď hlavou upratal do bránky center Malíka.

Po prestávke sa obraz hry príliš nezmenil. Brno si bet365 bonus udržiavalo územ nú prevahu a do streleckých príležitostí sa dostávalo po štandardných situáciách z kopačky Zavadila. V 58. minúte trafil brvno Pavlenkovy bránky hlavou Košťál.O päť minút neskôr ale vyrobil kapitán Brna hrubú chybu, keď "namazali" loptu do sóla Narhovi. Po jeho prihrávke pálil z desiatich metrov striedajúci Šichor, avšak Doležal sa vytiahol skvelým zákrokom.

Brno sa však predsa len dočkalo aj druhého gólu. Foltýn vo vápne fauloval Paška a Zavadil nariadenú penaltu bezpečne premenil. V závere ešte došlo medzi hráčmi k potýčke, ktorú odniesol červenou kartou hosťujúci Šichor.

"V úvode sme si vytvorili prevahu aj šance, ale nedali sme gól. Súper v takýchto prípadoch čaká na protiútok, jeden sa im podaril, raz to vyrazil brankár, ktorý tým kompenzoval chybu pri inkasovanom góle z rohu.Celý zápas sme sa tlačili do pokutového územia, ale ostravská obrana pracovala veľmi dobre, navyše ich pr otiútoky boli rýchle. Som rád, že sme to zvládli a že sme v závere strhli víťazstvo na našu stranu, "poznamenal brnenský tréner Václav Kotal.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése