2017. április 15., szombat

Michael Bradley a Jermaine Jones robiť veci pre MLS určenej hráčov

Niekoľko sezón pred by sme mohli ešte hovoriť o porota je von na určených hráči a čo urobili s MLS čaty konštrukciu. V skutočnosti, keď David Beckham v kombinácii s Robbie Keane nastaviť Landon Donovan je víťazný gól pre LA Galaxy v roku 2011 MLS Cup, to bolo prvýkrát, kedy tím s určenými hráčmi vyhral trofej.

Argument bežal, že aj pri prídavku obmedzeného viečka hit pre týchto hráčov, tímy, ktorí zamestnávali plné povolenej tri boli vždy bola ponechaná ich následné top-heavy družstiev, najmä preto, že sa pozrel na budovať tímy okolo týchto hráčov v priebehu niekoľkých rokov.Dokonca aj ich predstavenia m ali tendenciu byť problematické: podobne ako Thierry Henry a neskôr Clint Dempsey sa pomaly usadili a pravdepodobne narušili svoje tímy viac, než im okamžite pomohli. Dempsey sa samozrejme dôsledne usadil vo svojej druhej Ale vlna amerických hráčov národných tímov, ktorí ho nasledovali späť domov, otvorili ďalšiu diskusiu o hodnote, ktorú poskytujú, najmä s hmatateľnými výsledkami v tejto oblasti, ktorá je zatiaľ zmiešaná.

Tento víkend bol dobrým víkendom pre určených hráčov, hoci hráči postupovali s prehrávaním play-off.Michael Bradley je neskoro víťazom pre Toronto mohol byť standout cieľ pri ukončení zásadného comeback výhra proti Portland, či už to nie je pre Jermaine Jones prvý MLS gól pre New England, ktorý dal Revs životne dôležité víťazstvo nad Sporting KC. 85-minútový gól z Jonesu prekrýval svoj vlastný okamžitý príspevok k obrovskému play-off poplatku Revs a dal Sportingovi veľa na rozm� �šľanie, keď naďalej vyzeral ako tenký na políčku a nikdy naozaj nenahradil Ori Rosella.Facebook Twitter Pinterest Jermaine Jones skóre proti Sporting Kansas City.

Over v Seattli, Obafemi Martins bol bodovania dvakrát a Dempsey raz proti Chivas, zatiaľ čo Vancouver Pedro Morales bol schopný ujsť penaltu a ešte chytiť víťazné rovnátka ( vrátane prevedené trest) proti RSL.Columbus sa Crew videl Federico Higuain skóre, zatiaľ čo Houston pomohli k víťazstvu 2-0 nad Chicago s cieľom Oscar Boniek Garcia…a to skôr, než sa dostaneme späť do LA a Keane (dve), Donovan (jedna), štiepkovanie vo dne veľmi úspešný určený hráča víkend.

Jednou cez víkend nie je obhájiť niektorého tímu míňanie, a keď som hovoril s NYCFC šéf Jason Kreis minulý týždeň uviedol, že nedávny vyrážka veľkých spoločností má "rozhodne" vychýlená na trhu (hoci jeho vlastné strana bude samozrejme pochváliť vysoko postavených urče né hráčov v tvare David Villa a Frank Lampard) - ale pohľad na kľúčové hráča, ktorí prídu vo forme v správny čas by mohol byť dôležitým znamením pre najbližších pár mesiacov.Iste, tímy platiacich veľké mzdy dúfam. GPThe Galaxy naďalej hodovať na východe

Škoda Východnej konferencie uchádzači, ktorí sa zobrazujú v The Home Depot Center v tejto sezóne:

LA Galaxy 4-1 Philadelphia Union

LA Galaxy 5-1 New England Revolution

LA Galaxy 4-1 DC United

A v nedeľu večer:

LA Galaxy 4-0 New York Red Bulls

je zvláštne, keď Keane lofted najcitlivejším čipov cez Luis Robles po ôsmich minútach to bolo prvýkrát, LA gól proti Red Bulls počas troch sezón s Red Bulls, čo doplnil von 1-0 víťazstvo v posledných pár stretnutí.Za to, že aj keď bol výsledok nikdy veľa na pochybách, ako hlboko ležiace Red Bulls strana bola potrestaná rýchle lisovanie Galaxie (druhý pochádz a z niektorých typických oportúnne hluku od Donovan, aby sa vyzliekli Red Bulls nováčik full-back Chrisa Duvall, ktorý bol nakoniec substituovaný po práci hrubý večerné).

A zatiaľ čo Keane má dve bránky a gól Donovan a viazanie MLS pomáhať rekord boli zjavné diskutovaných tém, rovnakého listu bola pokračujúca potencie pred bránu Gyassi Zardes.Zardes dostal o stretnutí, ale bol tiež druh dôsledne nebezpečné zásuvky, ktorá spolu s víziou Donovana a pohybu Keane znamená, že La útok nesie druh trojblok oni nie sú súhlasne mal pretože vyhral back-to-back MLS poháre - keď Mike Magee bol často poslednou kvapkou, ktorá rozbila opozície chrbát. A to všetko bez zmienky o ich aktuálnej schopnosti prinášať Alana Gordona z lavičky proti unavené obrany.

The Galaxy sú mŕtvi úrovni Seattli v run-in pre stúpencov Shield, a ako to stojí domu akým and-home séria medzi týmito dvoma, ktoré dokončia pravidelnú sezón u vyzerá ako dva nohami finále pre túto cenu.V prípade, že Galaxy zaistiť domácu výhodu v celom play-off, aj keď, a navigovať ich do finále tohtoročnej dôkazy nenaznačujú nič o schopnosti východných tímov do problémov je oveľa doma.

LA budúci hra je aj doma. Čelí Toronto…GPSeattle zvukový alarm nad obrany slabosti Facebook Twitter Pinterest Clint Dempsey sa strieľa na bránku ako Chivas USA v Jhon Kennedy Hurtado obhajuje. Fotografie: Ted S Warren / AP

Až do 37. minúty, čo by mal mať bola rutinná Dispečing mŕtve posledný Chivas USA zo strany Shield-naháňa Seattle Sounders v CenturyLink Field zdalo sa, aby sa stala slávne divné, MLS štýlu classic.Chivas, tím, ktorý zaznamenal len tri góly v 11 zápasoch, ocitli 2-1 až nad Sounders ďaleko od domova zásluhou modernizovaného Erick Torres a Jalil Anibaba vo vlastnej bránke. Chivas - ktorý zaznamenal viac ako jeden gól v zápase len štyrikrát celé obdobie, st ratil 10 z ich poslednej 11 a pripustil aspoň tri v každej z ich posledných päť

normálnej prevádzke pokračovalo pri Lamar Neagle vybral. up šťastie odraziť Chivas obranca Jhon Kennedy Hurtado, ktorý umožňuje, aby šiel sólo na Dan Kennedy osem minút pred polčasom a ekvalizér prevádzkovateľa internetového Seattlu. Martins a Dempsey sprisahali, aby zakončiť kôz s nádhernou Stávkovanie na Bet365 dať-and-go v záverečných sekundách prvého polčasu.Hoci Sounders boli v príkaze k druhej fáze, s Martins pridanie druhého umiestniť svietidlo nepochybné, 4-2, tam bol možno dôvod na obavy medzi nervovými priaznivcov.

Seattle teraz pripustil 13 gólov v piatich hrách, prišla o dve a tri víťazné. Štyri z nich prišli proti Chivas, ktorú Sigi Schmidova strana porazený identického deliacou 3. septembra. Zranenie na veterána obranca Zach Scott, bolesťami nevráti na ľavej zadnej Leo Go nzalez a chabý proti FC Dallas od Djimi Traore nútení Schmid pohrať s líniou chrbta, sa Brad Evans pohybujúce sa na plný chrbta od stredu poľa. Nefungovalo to dobre, a po pravde povedané Chivas 'gólov prišiel ďalší z obranných chýb ako akákoľvek obnovenej ostrosť vpredu.Felix Borja bol nevysvetliteľne môže pohybovať posledné dva uzatváracie obranca a zlé obojstranné Anibaba vynútiť Stefan Frei odraziť, takže Torres skóroval Chivas 'ako prvý. Pre ich sekundu, Leandro Barrera odfúkol minulosti Chad Marshall na pult pre ďalekonosné strele, ktorá prišla z baru a nechal Torres krmivá Borja ktorého celá zadná línia neriešila, končiaci Anibaba OG.

< p> Kým provizórne obrana nebude zodpovedať za veľa v pravidelnej sezóne by mal Martins a Dempsey pokračovať ich dvojciferný cieľ-zaznamenávať formu, tieto druhy chýb, mohol vrátiť do strašiť sirény v play-off, keď zlé odrazí at the zlý čas môžu ľahko ukončiť se zónu.Je ťažké vidieť, čo Schmid môže urobiť, aby sa veci opravili v štipce s problémami s poranením výborne, ale pokiaľ je najlepšia obrana dobrý trestný čin, bude musieť dosiahnuť tón gólov. RW Den fanúšikov Hagglund a Toronto nebude čoskoro zabudnúť Facebook Twitter Pinterest Nick Hagglund blahoželá Michaelovi Bradleymu a Lukeovi Mooreovi. Foto: Nick Turchiaro / USA Dnes Športové

Nebudeme vedieť, kým sa pravidelná sezóna nevyvíja, ale Toronto FC by si malo zažiť októbrový zázrak a po prvýkrát urobiť sezónu v histórii klubu, myšlienky zostanú Pri svojom nástupe vyhral tri-3-2 comeback vyhrať proti Portland Timbers v slnečnej sobotu na konci septembra.A nech zostane stáť klubový štartér alebo pohyby na ako bezpočet iných hráčov TFC majú pred sebou, fanúšikovia budú tiež pamätať na rolu 22-ročný MLS nováčik obranca Nick HÄGGLUND hrali, a to ako v dvorenie katastrofu a odvrátiť ju.

HÄG GLUND ocitol aktívny skoro, aj keď nie z dôvodu, že by si prial. Ako oba tímy sa usadil po Timbers záložníka a kanadského národného tímu kapitán Johnson znášal zlomenú nohu pri päťdesiatpercentné výzvu s Markom Bloom v prvých sekundách, nemotorný HÄGGLUND chybou pomohol Portland dostať na palubu v 13. minúte. Ako centrálny obranca vyzeral odoslať rutinné prihrávky vpred, jeho loptička odrazil Diego Chara, nabíjanie do tlače.Fanendo Adi ho zdvihol hneď a ľahko skóroval okolo Joe Bendik pre otvárač.

Je to zhoršilo len TFC minút neskôr, keď low Diego Valeri strelu / center od okraja 18. shinned off Steven Caldwell pre vlastné-cieľ; Caldwell čoskoro potom, čo zvýšenie falošné nádeje po hlavičku set-kus bol považovaný za ofsajd. Toronto opakovane pokúsil pracovať nejaké kúzlo dole doľava cez Daniel Lovitz a Justin Morrow, ale bol odradený tým, čo sa zdalo v tom čase byť pevný Dreva obrana obsluhovaná Pa mo do Kah.Zlatý možnosť udržať playoff dúfa nažive zdalo byť DOA.

Potom prišla HÄGGLUND Show začína v 62. minúte, keď Lovitz prešiel krátko po jeho roh nájsť stúpajúcej hlavu mladého stredu polovicu, kto dal TFC na palube. A neuveriteľne, osem minút neskôr Bradley voľný kop na pravom krídle odrazil pod Portland línie chrbta a bol vedený vo opäť HÄGGLUND. Nespornom Bradley voľný kop v predposlednej minúte dokončil obrat, a Toronto boli zrazu na 40 bodov s šancu tesne mimo červenú čiaru.


Caleb Portera Dreva bude opäť ľutovať svoje obranné slabosti v režime A nákladná strata, ktorá videla Vancouver presunúť do postseason tvrdení.Toronto majú svoju prácu ako stvorený pre nich, a to najmä s Columbus pokračujú vo svojej neuveriteľnej domácej formu výhrou 2-0 nad Montreal Impact v sobotu večer. Pre túto chvíľu však HÄGGLUND a Toronto držali raz štíhle nádeje na historické playoff lôžko nažive. GPMorales robiť-over trest ukladá Whitecaps Facebook Twitter Pinterest Real Salt Lake brankár Jeff Attinella uloží pokutu od Pedro Morales. Fotografie: Anne-Marie Sorvino / USA Today športy

Toronto neboli jediný kanadský tím poskytnúť nejaké dráma v playoff bojovej Royale.Hoci západnej postseason je oveľa stabilnejší, trámy a Whitecaps sú zamknuté v tesnom súboji o konečné play-off mieste.

Po Dreva drvený Caps 3-0 minulý víkend, najrozumnejšie pozorovateľov by si myslel, tréner Portera Portland mal rozhodujúcu výhodu. Koniec koncov, Real Salt Lake už bojoval Vancouver k dvojici ťahov, a Carl Robinson Whitecaps zaznamenal len tri góly v siedmich hrách. S RSL potrebujú iba remízu potvrdiť ich miesto v play-off, to najlepšie Vancouver mohol dúfať bolo slepej uličke.Oni, a Pedro Morales, mal iné plány.

TFC sériová výroba všetko pekne po porážke svojej Cascadian súpera a Caps vyzeral rozhodnutý využiť v úvodných fázach, hoci márnivosti Nick Hurtado dať klapky o dobrej práci ex-Chivas stredopoliar Mauro Rosales. RSL vyzerá nebezpečne moc, s Joao Plata pohybujúce sa dobre dole doľava a Javier Morales nájsť priestor na streľbu. Zatiaľ veci začali ísť nakrivo na konci prvého polroka.Po Vancouver boli udelené mäkký penaltu, keď rozhodca zavolal faule na Álvaro Saborío, Pedro Morales videl jeho krotký, nízky ľavostranné trestné strieľanie uložené Jeff Attinella v tretej minúte nadstaveného času.

Veci zhoršilo Vancouveri, keď Nat Borchers zamieril domov rohový kop cez Javi Morales v 57. minúte, ale Pedro Morales dostal ďalšiu šancu vykúpiť sa po stonewallské pokutového volanie o päť minút neskôr proti Carlos Salcedo po vylomenie jazdnej súpravy Erik Hurtado na podlahu.Tentoraz čilská sko nčil krásne pre jeho 10. gól sezóny.

Nebol žiadny skutočný zmysel víťazom bol na ceste, keď Kekuta Manneh pôjde prevažne márnom Sebastian Fernandez v 77. minúte, ale 19-ročný Gambian bolo zjavenie pre Carla Robinsona Whitecaps v záverečnej štvrťhodine. Vancouver, v tej dobe lisovania pre víťaza, bol zraniteľný; len pár minút predtým, Dávid vyhnal bol nútený, aby vyšiel z bránky, aby pomohol zastaviť smrtiace one-on-one s Sebastian Jaime. Zatiaľ čo najskôr Manneh prišla pomohol pohybovať na ľavej strane RSL bránku, beží na plný chrbta a rezanie pass back, ktorá zistila Steven Beitashour, ktorého strela bola sklopená v pomocou Morales pre víťaza.Manneh takmer skóroval Vancouver tretí, keď tancoval cez Real Salt Lake obrany na čítači chvíľu neskôr, len vidieť jeho záber zachránil Attinella. Vancouver majú rozdrvený plán pred zápasmi proti FC Dallas a Seattle. Táto víťazka bola životne dôležitá, ale Vancouver bude musieť pokračovať v hľadaní spôsobu, ako udržať Timbers v zálive…Morales a Manneh budú nepochybne zohrávať rozhodujúcu úlohu v tomto oddelení. GP

Bet365-Čítajte viac

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése