2017. július 21., péntek

Tajný tromf Drakov? Hasič, ktorý zkropil talianskej nádeje

Z prestížneho Európskeho pohára v Rotterdame doviezli devatenáctinásobní českí šampióni historický úspech. "Inak než pozitívne to hodnotiť nemôžem," bilancuje druhé miesto v skupine brnenský kouč Arnošt netolerujú. "Ale kým nebudeme prvý, nikdy nemôžeme byť úplne spokojní," dopĺňa prísne 29-ročný Schneider.

Draci minulý stavkovanie online týždeň v šesťčlennej skupine skončili tesne pod vrcholom, vo víkendovom finále proti domácim Neptunus prehrali 2: 8. Do zápasu o celkový európsky triumf s víťazom "francúzskej" skupiny tak postúpili Holanďania. Napriek tomu sa neochvejní tuzemskí Baseball vládcovi z Brna môžu chváliť: Patríme medzi štyri najlepšie tímy Európy!

"Urobili sme dobrú reklamu pre Česko i Drakov," teší netolerujú.Kto by také stavky online slová čakal po začiatku turnaja, kedy Draci nezvládli úvodný dve partie? "Aj preto som nám za posledné štyri roky veril najmenej," priznáva Schneider.

"Ale aj v extralige pravidelne otáčame zápasy. To je naša drakovská sila - nikdy nič nevzdáme. Povedali sme si: kašleme na to, čo bolo.


"

Draci sa naozaj obdivuhodne vzopäl. Porazili ukrajinský Jelizavetgrad 11: 6, potom stál v ceste favorit turnaja - talianskej Rimini. "Ich najlepší hráč berie päť tisíc eur, náš je požiarnik," prehodil tréner a manažér Drakov netolerujú.

Tým najlepším myslel práve Schneidera.Zatiaľ čo jeho úlohou v civilnom zamestnaní je likvidovať plamene, minulý týždeň z nadhazov ačského kopca zničil talianskej finálovej nádeje.

"Celú zimu som ale nehádzal, na kopec vyleziem len v dôležitý moment," vysvetľuje brnenský univerzál, ktorého dlhodobo trápia problémy s ramenom. "Nabudúce bude hádzať asi až v extralige v play-off.Ale proti Talianom celý zápas odhádzal výborne, "pochválil ho netolerujú.

A pretože nakoniec Brňany vyzreli ďalší deň aj na nemecký Heidenheim a nahrala im zhoda výsledkov, ambiciózny Taliani vyvrcholenie turnaja sledovali len z tribúny.

Hoci Draci nezavršili skvostný týždeň víťaznú bodkou, odleteli do Brna výsostne spokojní. "Chlapci videli, že keď sa sústredí len na baseball, ich výkony sa dramaticky zlepšili," vyžíva si kouč.

"Snáď sa ešte dožijem toho, že by sme mohli mať aspoň poloprofesionálne podmienky," dopĺňa hasič Schneider, ktorý sa po návrate opäť hlásil na stanici na výstavisku. Okrem športu ho opäť čaká aj práca. "Síce môžem jazdiť na výjazdy len krátku dobu, ale zistil som, že baseball ma dobre pripravil.Nie som nervózny a viem zachovať chladnú hlavu. "

stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése