2017. április 13., csütörtök

Južná Afrika top Pool B po Bryan Habana trie soľ v Škótskom zranení

Minulý týždeň nastavili juggernaut späť na ceste, v sobotu ho posunuli na hranicu štvrťfinále. Juhoafrická republika má späť kontrolu nad Poolom B. V stredu vyhral proti Amerike v Olympijskom parku a budú sa kvalifikovať ako víťazi v bazéne. O čom to bolo všetko?

Nie je to nič pekné. Tam, kde minulý týždeň získali právo väziť niekoľko vzory v druhej polovici proti Samoa, teraz museli pracovať až do hĺbky do posledného štvrťroku, aby si od seba oddelili vzdialenosť medzi sebou a Škótsko. Škótsko si vychutnať svoj moment, ale nemôže ochutnať víťazstvo nad Južnou Afrikou. Kevin Mitchell Prečítajte si viac

To, že to urobili Škóti, príde ako nejaká útecha, ale zdá sa, že sú od začiatku tlmiaci.Strany hrajú South Africa často, samozrejme. Tam bol pocit z ešte pred výkopom, že Škótsko vstúpil do hry menej ako zúfalá. Tento dojem sa nikdy úplne striasť priebehu nasledujúcich 80 minút. Smernica Škótsko zostáva, ako sme podozrenie, že to vždy bude. - poraziť Samoa tu budúci víkend, a oni budú mať štvrťfinále

Prsty sa skríženými, že ujma, že nútená Stuart Hogg off vo finále štvrtina nie je príliš vážne.


Vern Cotter, tréner Škótska, zdalo flegmatik o tom, popisovať to ako "tesnú zadné a trochu kŕč". Ako vždy, budú vedieť, ďalších 24 hodín.

Ostrosť motivácia ležal s Juhoafrickou republikou.Po hroznom roku oni vytrvali, prísť sem bude cestovať domov skôr v nemilosti. Ukázalo sa.

"My sme boli pod ve� �kým tlakom v posledných dvoch zápasoch," povedal Fourie du preez, kapitán v Južnej Afrike v neprítomnosti Jean de Villiers a Victor Matfield, "najviac som vôbec známy v mojom živote. Povedal by som, že tam bolo viac ako vo finále roku 2007. "

Škótsko, medzitým sedí pekne na maximálny počet bodov po dvoch zápasoch chýbali, že ten samý okraj. Oni si vybral stranu, aby ju zmiešame s Juhoafričanov fyzicky, ale telesnosti je závislá na viac ako len štatistika. Telesnosť je prinajmenšom rovnako tak o postoj.

V dôsledku toho, Južná Afrika tipovanie na Unibet vlastnil gainline.Z porovnania týchto dvoch druhých radoch je poučné. Bratia Šedé sú viac či menej rovnakej veľkosti ako ich protivníci, Eben Etzebeth a Lood de Jager, ale znížiť kontrast reči tela. Toľko práce ako Škótmi nerušene prechádza, Richie najmä tam bol uvoľnený vzduch okolo nich. Dvojica Juhoafrický medzitým bolo divoký, nenásytná, poháňaný strachom predčasného návratu, o strate svoje miesto v strane.

Je to nebolo vždy takto sa Springboks v tejto sezóne , ale samo o sebe slúži ako ďalšiu vrstvu motivácia. To nebolo dlho predtým, než hlad povedal.South Africa upína držanie, zatĺkať ďalej na obranu Škótska, zadné päť ich mlyne neuchází znovu a znovu, Damian de Allende tiež centrom s veľkosťou No8.

Ich prvý vpád do Škótska 22 vyústila v pokus. Duane Vermeulen tĺkol svoju cestu k línii spočiatku a Schalk Burger, s pomocou od bratov Du Plessis, podarilo vynútiť loptu cez stretávajú končatín na zem.

Dve Handra Pollard sankcie rozšíril Springboks ' viedlo k 13, pred Greig Laidlaw vytiahol tri body späť na pol hodiny.Škótsku bola ponúknutá ďalšia prestávka o niekoľko minút neskôr, keď Jannie du Plessis zahliadol žltú pre posledný obzvlášť drsný zásah oficiálneho televízneho zápasu, preč do hrivny, pretože v podstate nezvýšil ruku dostatočne vysoko, keď narazil na hrdinu. >

Veľa to využilo v Škótsku. Južná Afrika zaznamenala svoju druhú skúšku, keď bol preč, viedol maul postaviť pozíciu pre Du Preez, aby kreslil svojho muža a poslal JP Pietersen pre vedenie 20-3 na prelome. Prvýkrát v druhej polovici, zapríčinený jedným z tých okamžitých zásahov, ktoré môžu tak rýchlo vyvolať hybnú silu rugbyového zápasu. Pre svoju zúrivosť Južná Afrika zaujala veľmi mladé stredisko.Boli búšenie preč, ako obvykle, na Škótsko je 22, keď Duncan Weir čítal jednu z Pollard prejde skvele a bol preč. Pietersen mu stekal do Springbok 22, ale zistil, že Tim Visser v podpore, ktorý zasunul loptu do Tommy Seymour pre vynikajúcu pokus.

Pollard vyrobený doplní s okamžitým výpadku cieľom vziať bonus prehranú bod mimo dosahu Škótska. Škótsko je príčinou bola ďalej podkopaná žltú kartu Laidlaw, ktorý ri ešenému Bryan Habana bez lopty.Prežijú obdobie bez deficitu, ale o niečo viac ako 10 minút zostáva, ďalší trest Pollard - rovnako ako predchádzajúce, proti pracovitý Dave Denton. - vzal Springboks tri body, ďalej jasné

Bolo to cez na Habana - kto iný? - dať hru nepochybne. Willem Alberts bol na teraz, keď bol Adrian Strauss, obrovské muži sval na zips vo svojich nohách. Nesie každého z nich zmäkla Škótska strednej a zarobil Habana dostatok priestoru, aby sa natiahnu Sean Lamontové vysporiadať sa skóre tretine Springboks. S sedem minút zostáva, výsledok bol urovnaný. Normálny služba bola obnovená.

Stávkové bonusy Unibet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése